BPA Racupack kijkt verder dan alleen de machine

De eisen die retail & handel vandaag de dag stellen aan een secundaire verpakking zijn nogal divers. Deze veeleisendheid vertaalt zich, zo merken wij, naar de nodige uitdagingen voor u als fabrikant en de te maken keuzes voor de toekomst. Als fabrikant van Casepackers en Shelf Ready Packaging systemen is BPA Racupack dagelijks betrokken bij deze trajecten.
 
Aandacht voor de gehele supply-chain en verpakkingsontwikkeling maakt ons tot een full service partner. En houd wat ons betreft niet op bij het bouwen van de verpakkingsmachine allèèn. Het meedenken of zelfs geheel ontwikkelen van de doos constructie zien wij dan ook als onze kerntaak.
 
Als wij beschikken over uw projectgegevens dan bedienen wij u graag met ideeën, 3D visuals (met uw product ingetekend), dynamisch weergave, verpakkings (plot)modellen en lay-outs.

‚ÄčOneindige mogelijkheden in verpakkingsconstructies


Door de modulaire bouwwijze van de CPIII en de diverse formeer- en invoersystemen waarover BPA Racupack beschikt, zijn we in staat alle denkbare combinaties te maken. Waarmee de weg vrij is voor creativiteit in de doosconstructie, eenvoud en snelheid van doosopening, oriëntatie/presentatie van een product in de doos, materiaal besparing, wijze van palletiseren etc.

BPA Catamaran Case

CATAMARAN CASE (PATENT PENDING RETAIL READY PACKAGING SOLUTION)


The BPA Catamaran Case is a retail ready case solution designed to use less corrugate than a traditional retail ready carton.
Designed with the retailer in mind, each shipped case contains two individual retail ready cases, allowing retailers to easily keep product on shelves. 


Shelf ready in seconds!!

See the Brochure